Tilitoimisto Tilitahko PDF Tulosta Sähköposti

Mainio yhteistyökumppani!

Lue lisää...
 
Asiakkaaksi PDF Tulosta Sähköposti

Asiakkuus Tilitahkolla alkaa vaivattomasti.

Uusi yritys

Olemme tukenasi heti alusta lähtien.

Vaikka yrityksen perustaminen on varsin helppoa, on silti hyvä kuulla myös asiantuntijoiden mielipiteitä suunnitelmistasi ja ajatuksistasi. Jos suunnittelet oman yrityksen perustamista, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua suunnitelmien laadinnassa ja teemme perustamispaperit puolestasi.

Kun sinulla on selkeät suunnitelmat ja luotettava taloudenhallinnan osaaja tukenasi, yritystoiminnan käynnistäminen on helpompaa ja voit keskittyä suoraan varsinaiseen liiketoimintaasi ensi askeleista lähtien, me hoidamme tarvittaessa kaiken muun.

Olemassa oleva yritys

Huolet pois, yrittäjä!

Jos haluat järjestää taloushallintosi huolettomasti, ota meihin yhteyttä. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua joustavasti ja tarpeittesi mukaisesti. Olemme tukenasi, neuvomme ja autamme sinua menestymään liiketoiminnassasi.

Mikäli haluat liittyä huolettomaan joukkoomme, ilmoitat vain meille halukkuudestasi. Sovitut palvelut saadaan pyörimään jouhevasti ilman katkoksia liiketoimintaasi. Hoidamme tarvittaessa aikaisemman sopimuksesi irtisanomisen puolestasi sekä aineiston siirtämisen edellisestä tilitoimistosta.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

 

 
Kokonaisvaltaista palvelua PDF Tulosta Sähköposti

Me täällä Tilitahkolla uskomme, että talouden hallinta on yksi yrityksen keskeisiä menestystekijöitä. Siksi pyrimme palvelemaan asiakkaitamme koko ajan paremmin ja tekemään oman osamme asiakasyritystemme menestyksen eteen.

Perehdymme aina perusteellisesti asiakkaan tilanteeseen ja tarjoamme kokonaisuuden kannalta parasta ratkaisua. Kannamme vastuun yrityksenne koko talouden hallinnasta tai hoidamme yhdessä sovittuja osa-alueita. Yrityksesi on helppo ulkoistaa taloushallintonsa hoidettavaksemme, koska saat aina mittojesi mukaisen palvelukokonaisuuden.

 
Ohjelmistot PDF Tulosta Sähköposti

Tilitahkolla on käytössä mm. Western 2100 –ohjelmisto, joka mahdollistaa kokonaisvaltaisen taloushallinnon hoitamisen: Laskutuksen, ostolaskujen maksun, palkanlaskennan, kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä sähköisen veroilmoituksen. Asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaansa.

 

 

 
Valitse auktorisoitu tilitoimisto PDF Tulosta Sähköposti

"Yrittäjä, valitse itsellesi auktorisoitu kumppani! Taloushallintoliiton jäsentoimistoilla on alan paras osaaminen. Sen takaa arvostettu ja luotettava auktorisointi. Yrittäjänä voit keskittyä ydinosaamiseesi, kun tukenasi on osaava tilitoimisto.

Tilitoimiston auktorisointi tarkoittaa, että tilitoimiston toimintaa valvoo Tili-instituuttisäätiö, jossa on taloushallintoliiton lisäksi edustettuna maamme korkeakoulut, viranomaiset, kauppakamari ja elinkeinoelämä. Taloushallintoliitto on tarkastanut ja hyväksynyt Tilitahkon osaamis- ja muut vaatimukset.

Tilitahko voi auttaa jo yrityksen perustamisvaiheessa. Yritystoiminnan kehittyessä yritys voi hyödyntää tilitoimiston laajan talousosaamisen.

Käytössäsi on asiantunteva tilitoimisto: Yrittäjä, huolet pois!